Wie ben ik

In het kort zal ik me aan u voorstellen, mijn naam is Petra Schweinsbergen en ik ben moeder van 2 kinderen.


Mijn hele carière ben ik bezig geweest met het verzorgen van het menselijk lichaam. Tijdens mijn studie voor doktersassistente heb ik als toezichthouder in een zwembad gewerkt. Ik vind het heel erg fijn om mensen te helpen en ze advies te mogen geven.


Om mijn kennis uit te breiden heb ik in 1997 de opleiding Sportmassage gevolgd bij ATS opleidingen in Noord-Scharwoude.


Na jarenlang hobbymatig masseren ben ik in januari 2011 mijn eigen praktijk gestart.


Omdat ik naast mijn Westerse kennis ook Oosterse kennis wilde vergaren ben ik in 2011 begonnen met de opleiding Oosterse Filosofie en massage bij ATS opleidingen in Noord Scharwoude.

Om nog meer verdieping te krijgen in het stimuleren en reguleren van het Meridiaan systeem waardoor blokkades kunnen worden opgeheven, en omdat op die manier lichaam en geest weer in balans kunnen komen, waardoor klachten verminderen of verdwijnen, heb ik de opleiding Chinli® Tuina Chinese lichaamsmassage gevolgd.


Nadat ik privé een zeer goede ervaring heb met hypnotherapie zag ik een ingang omdat met mijn praktijk te combineren. Ik heb de hypnotherapie opleiding gevolgd bij Hypnovision in ’t Harde en dat maakt dat ik nu een complete behandeling kan aanbieden van lichaam en geest.


Met al deze kennis werk ik met veel plezier in mijn praktijk “De Gouden Handen” .