Zelfhypnose

Zelfhypnose:

 


Zelfhypnose is goed om beter te kunnen slapen of om een rustmoment in je dag te kunnen plannen. Daardoor ervaar je een moment van diepe ontspanning of dat na het beluisteren in een welverdiende slaap kan vallen.


Loop je er tegen aan dat wanneer je een meditatie of zelfhypnose van een muziek medium afhaalt dat deze net niet aansluit bij de wensen die je zelf graag wilt en daardoor niet de juiste ontspanning vind hierin?

Ik bied je aan om voor €30.00 een voor jou opmaat gemaakte ontspanningssessie te maken en in te spreken.


Mocht je een zelfhypnose willen om je in een proces te willen versterken of te ondersteunen kan ik die maken na een intake gesprek, zodat ik weet wat het proces is, waar de versterking en ondersteuning voor nodig is en wat er aan te grondslag ligt. 

De kosten hiervoor zijn  €65.00.


De op maat gemaakte zelfhypnose zal ik in een mp3 bestand naar je mailen en kan je zelf of je telefoon of ander nader in te vullen apparaat zetten. Door deze mogelijkheid kan je de zelfhypnose op een voor jouw rustgevende plek beluisteren.


Je zal al snel merken dat als je vaker luistert naar jouw sessie, dat je een stuk beter in je vel gaat zitten of het je proces versterkt of ondersteunt!


Heb je interesse of wil je informatie? neem dan contact met me op dat kan via mail: info@praktijkdegoudenhanden.nl of bellen mag ook

06-40292484.