Sportmassage/ klachtgerichte massage

Sportmassage/ klachtgerichte massage:

 

Mijn massage behandeling bestaat uit een combinatie van alles wat ik geleerd heb tijdens al mijn opleidingen en cursussen. Mijn massage is een samenstelling van handgrepen op de blote huid, waarbij je ontspannen kan blijven liggen en ik onder de pijngrens masseer.


De cliënten die ik zie variëren en kan bv een op dat moment passieve gezonde sporter, met de bedoeling de lichamelijke conditie van die sporter te behouden of te verbeteren, dan wel de nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen.


Ook zie ik cliënten die nooit sporten. Vaak belasten zij hun lichaam namelijk wel op een andere manier. Bijvoorbeeld op het werk of met tuinieren. Ook de lichamelijke belasting van het lichaam bij het huishoudelijk werk valt niet te onderschatten. En voor onze spieren maakt het niet uit of we bijvoorbeeld een kind of een halter bij het gewichtheffen optillen.


Cliënten met klachten, denk bv aan rug-, knie-, nekklachten, is een grote groep van cliënten in mijn praktijk. Door mijn vele praktijkervaring ga ik opzoek naar waar komen de klachten vandaan en behandel alle spiergroepen die in verbinding staan met het klachtengebied.