Huisregels

Huisregels: • Behandeling is uitsluitend op afspraak. Indien je jouw afspraak niet na kunt komen, dien je deze tijdig doch uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.


 • Om de juiste commitment samen te maken, vraag ik je om bij het maken van een eerste afspraak een aanbetaling te doen, deze zal doorgaans gebeuren per tikkie. Wanneer je deze betaling hebt gedaan, bevestig je daarmee de afspraak in mijn agenda en zal verrekent worden met de behandelprijs.


 • Mocht je met de auto komen graag parkeren schuin tegenover mijn praktijk, naast het politiebureau is vaak genoeg plek, voor mijn praktijk is geen parkeerbestemming voor mijn cliënten.


 • Mocht je een afspraak maken voor een massage, graag 2 handdoeken mee voor op de massagetafel.


 • Doorgaans duurt een EMDR sessie anderhalfuur per keer.


 • Wat ik van jou vraag als cliënt in therapiesessie is: 100% inzet, bereidheid om met jezelf aan te slag te gaan. Dingen durven te veranderen, mij te vertrouwen in het proces. Als therapeut heb ik de kennis en de tools om zaken aan het licht te brengen zodat jij als cliënt kan veranderen en veranderingen teweeg kan brengen, maar je zal het altijd zelf moeten doen, kunnen en willen, daarbij vraag ik om dat commitment met mij aan te gaan. 


 • Waarom worden jouw behandelingen bij mij niet vergoed. De zorgverzekeraars halen steeds meer medicijnen en therapie vormen uit hun pakket. En bij de zorgverzekeraars waarbij je nog wel hypnotherapie/massage vergoed krijgt, moet je " bij " verzekeren.


  En dus betaal je iedere maand, elk jaar meer premie.


  De vergoeding die je krijgt voor hypnotherapie/massage is 30 à 40 euro per behandeling per dag.


  De meeste mensen die ik behandel voor hypnotherapie zie ik 3 tot maximaal 5 keer. Ook lichamelijk klacht die ik masseer kom ik vaak met 5 keer masseren een heel eind.

  Dit betekent dus dat ik eigenlijk goedkoper ben dan jij per jaar betaald aan de extra premie in de aanvullende verzekering, (daarnaast hanteren geregistreerde hypnotherapeuten/masseurs hogere prijzen om hun kosten eruit te kunnen halen,maar dat is een ander verhaal), want je vergoeding heb je al jaren aan je zorgverzekeraar betaald.


  Alles wat jij al extra betaald hebt is dus winst van de zorgverzekeraars.


  Waar gaat dat heen? Ik weiger om de big Pharma de sponseren. En daarom heb ik mijzelf niet laten accrediteren. Wat dus betekent dat je mij zelf moet betalen en niets van de zorgverzekeraar krijgt.


  Accreditatie heeft niets met kwaliteit te maken. Maar met geld.


  Dit is waarom je bij mij niets vergoed krijgt.